Rengøring

Rengøring er en af vores stærke sider, vi har mange års erfaring inde for rengøring. I øjeblikket betjener vi en del private og virksomheder med professionel rengøring. Vi har stor erfaring med fraflytter rengøring og håndværker rengøring. Vi har samarbejde med flere boligselskaber på Sjælland, bla. kan nævnes familiebolig. De opføre for tiden en masse familieboliger, og der står vi for rengøring ved fraflyt eller efter håndværkerne på det nybyggede.

Vi kan også hjælpe dig med rengøring, og det er til priser som er presset helt i bund, dog uden og gå på kompromis med kvalitetten. Vi kendes ved vores professionelle rengøring hvor kvalitetten er i top.

Vi tilbyder mange former for rengøring, og arbejder for tiden på og blive godkendt i en række kommuner så vi kan tilbyde endnu billigere rengøring til pensionister og førtidspensionister.

Vi kan klare alle slags opgaver, intet er stort eller småt, om du er en stor virksomhed eller en privat borger, har vi altid kompetancerne til og kunne klare lige præsic din opgave. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med vinduespudsning

Har du brug for en snak om rengøring af din bolig eller virksomhed, skal du være velkommen til og tage kontakt til os, så vil vi hjælpe dig med at finde den rette løsning som passer jeres bolig eller arbejdsplads, uden og forstyrre den daglige rytme.

Vi tilbyder følgende.

  • Rengøring hos private.
  • Rengøring for virksomheder
  • Rengøring ved fraflyt
  • Rengøring efter håndværker
  • Rengøring efter oversvømmelser og brand
  • om meget mere.

Skulle du være i tvivl om vi kan klare din opgave, så kontakt os, så kan vi tage en snak om det.

Priser.

Vores priser på almindelig rengøring lyder normalt på 300 kr inkl moms. Ved erhvervsrengøring har vi andre priser, da flere ting kan spiller ind. Kontakt os for nærmere information.

rengøring