Vinduespudsning

Velkommen til vindues-service. Vi er en  mindre virksomhed som beskæftiger sig med vinduespudsning og rengøring.

Vi har hovedbase i Slagelse hvorfra  vi betjener en række virksomheder og private. Vores vinduespudser er professionelle og med mange års erfaring. Vi kan klare alle slags opgaver, intet er for stort eller småt.

 

Vi tilbyder vinduespudsning i bedste kvalitet, og bruger kun det bedste udstyr på markedet, yder mere bruger vi miljørigtige sæber, da vi går op i miljøet og vores omgivelser.cropped-vinduespudser-ringsted2.jpg

Så mangler du en vinduespudser så kontakt os over hjemmesiden eller på telefon, og få en snak med vores dygtige vinduespudser, han vil altid være behjælpelig med sin ekspertise inde for vinduespudsning , og på den måde finde frem til en aftale som passer lige nøjagtig til dig.

Vi tilbyder abonnomenter på hver 4, 8 eller 12 uge. Du kan selvfølig også bestille os efter behov.

Vi udføre følgende opgaver.

  • vinduespudsning udvendigt.
  • vinduespudsning indvendigt.
  • vask af karme.
  • fjernelse af klistermærker,
  • afrensning efter røg og brændeovne.

Vi aftøre altid bundstykker og lister efter os, så resultatet bliver perfekt, det er med i prisen.

Vi køre i følgende byer.

Naboaftaler.

Hvis i er et par naboer som går sammen om at bestille vinduespudser, er der store rabatter og opnå. Dette kan lade sig gøre da der spares tid på kørsel og brændstof.

Følgende skal du være opmærksom på.

Der skal altid være fri adgang til vinduerne, det vil sige grill, bænke, havemøbler  osv videre skal være flyttet så vinduespudser kan komme til. Vores vinduespudser må ikke flytte på kunden ejendele af forsikringsmæssige årsager.

Vi pudser vinduer i alt slags vejr, regn, sne, frost er intet problem, men ved snestorme og kraftigt blæsevejr kan noget stige arbejde være umuligt, der vil du enten få reduceret i prisen, eller i værste tilfælde få aflyst din vinduespudsning. Ved aflysning vil du altid blive kontaktet så hurtigt som overhovedet muligt.

Aflysning af vinduespudsning.

Hvis du af den ene eller anden grund, bliver nød til at aflyse din aftale med vinduespudseren, skal dette ske dagen før. Det vil sige aftale kan ikke aflyses samme dag som din vinduespudser skulle havet været hos dig. Sker aflysning ikke rettidigt vil du blive pålagt og betale fuld pris, vinduespudseren vil selvfølig pudse det der er muligt. Det fulde beløb dækker for den tid der var sat af til dig, da vinduespudseren så vil have et hul i sin vagt plan som ikke altid kan erstattes med en anden kunde.

Skulle du have yderliger spørgesmål er du velkomme til og kontatke os på mail her, eller over telefon.

Vi ser frem til og byde dig velkommen hos.